laupäev, 5. aprill 2008

Talvepäevad


1.-2.märts toimusid SAKTi talvepäevad Raudsillal. Olime kohal meiegi kogu oma kambaga - ema Inge, isa Priit, poisid Mats, Mart, Ott, koerad bern Bertu ja entlebuch Granda. Üritus toimus väga huvitavas kohas ja ääretult meeldivate koerte ja inimestega. Vahva oli näha korraga nii suurt hulka võrratuid Berni karjakoerasid jooksmas, möllamas, koolitustest osa võtmas ja väsinuna õhtusöögilaudade all puhkamas.
Teiste seas olid kohal ka Bertu emme Mann ja õde Barbu. Kõik 4 jalgsed said tänukirjad ja Kronchi lõhekalast maiusepakid. Bertu suutis agiliti koolitusel näidata jällegi oma suurepärast õpihimu ja tahet lugeda silmist perenaise soove. Väga tubli tunneli ja ussi läbija ning vahva jalgade ümber 8 liikuja. Sõnakuulelikuse koolitusel takistusest ülehüppamisele eelistas ta muidugi võimalusel ümberminekut aga ega kõik ei peagi esimese korraga selgeks saama.
Kõige meeldivam üllatus oli teise päeva hommikuks maha sadanud lumi, mis sellel talvel väga eriline nähtus. Hommikune vahva loodusmatk pani üritusele suurepärase punkti. Koju jõudes kulus pool päevakset muljetest puhkamiseks ja kodu kuudis rahuliku une nautimiseks.

Kommentaare ei ole: