laupäev, 5. aprill 2008

Ultraheli

13.märtsil otsustasime selguse saamiseks käija ära ultraheli uuringul. Tiinuse 28.päev tundus selleks igati õige aeg. Kuna ise elame 35 km Tallinnast eemal sai Bertu hommikul lihtsalt tööle kaasa võetud. Töökaaslaste rõõm oli suur jälle üle pika aja tööluusi teinud töökaaslase nägemisest;)
Toometi kliinikusse jõudsime lõuna ajal ja koos abilisega sai Bertu selili laua peale tõstetud. Uuringu õnnestumiseks tuli Bertul veidi alakõhult karva ära ajada, lohutuseks öeldi, et kui kutsikad tulevad viskab ta nii kui nii kõhu paljaks. Esimene pilk ekraanile andis kohe kinnitust tiinusest. Looted oma suuruselt vastasid ka kalendri järgi arvestatule. Bertu oli oma asendi tõttu veidi abitu näoga aga lasi täitsa rahulikult oma ümber toimetada. Arst üritas looteid lugeda ka aga see on väga kahtlane teema seetõttu tuli hinnang seitse pluss-miinus kolm.
Minu töö juures sai tulevane emme muidugi ohtralt õnnitlusi paide ja sügamise näol. Väike preemiakont minugi poolt. Kuu jagu on Bertu juba saanud reproduktsiooni toetavat toitu. Paari nädala pärast läheb ta kutsika toidule ja kohtlemisele üle.

Kommentaare ei ole: